Housing & More is een specialistisch makelaarskantoor met jarenlange expertise. Wij bieden studentenkamers, studio's, appartementen en huizen in Maastricht en omgeving. Gemeubileerd en ongemeubileerd. Voor korte en voor lange tijd. Onze core business is het vinden van de gewenste woonruimte binnen uw budget. Naast ons eigen aanbod, werken we ook regelmatig samen met andere makelaars en woningcorporaties om u de beste mogelijkheden te kunnen bieden.


Geen registratiekosten en gratis bezichtigingen.

Pas na succesvolle totstandkoming van een huurovereenkomst is er een vergoeding verschuldigd voor de inspanningen die wij voor u verricht hebben. Doorgaans bedraagt die vergoeding 225 Euro voor een kamer, 275 Euro voor een studio en 325 Euro voor een appartement, vermeerdert met 21% B.T.W.

Wij streven erna onze website up to date te houden, maar vaak, zeker in drukke tijden, is dat als gevolg van een grote doorloop niet altijd mogelijk. Net verhuurde woningen kunnen dan nog online zijn en nieuw aanbod staat dan nog niet zichtbaar. Het getoonde aanbod geeft in ieder geval wel een duidelijk beeld van wat wij in doorsnee in portefeuille hebben.